Wil Huijbregts | Bouwkundig Adviseur

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in bouwen. Ik timmerde van alles in elkaar en ben na de MAVO naar de MTS-bouwkunde gegaan. Daarnaast heb ik avondcursussen gedaan zoals uitvoerders organisatiecursus en ondernemersopleiding Aannemer B&U. Ik ben vanaf 1984 t/m 1995 zelfstandig aannemer geweest en heb daarna tot 2013 als projectleider gewerkt bij een middelgroot bouwbedrijf. Ik heb daar veel kennis op kunnen doen m.b.t. het bouwen van zorgappartementen. Sinds 2014 ben ik werkzaam als bouwkundig adviseur voor personen met letselschade wat ik met erg veel voldoening kan doen.

Ik ben getrouwd met Marion en we hebben twee zonen waarvan de oudste op zijn 18 jarige leeftijd (2008) een auto-ongeluk heeft gehad. Hij heeft daarbij ernstig hersenletsel opgelopen. Dit is de reden dat ik stichting Rick ben begonnen om personen te ondersteunen met aangepaste fietsen zoals rolstoelfietsen en duo-fietsen.  We hebben een ander huis gekocht en een aanbouw gemaakt voor Rick met een badkamer en slaapkamer op de begane grond.  Ik heb als bouwkundige ook meegeholpen met het realiseren van een woon initiatief voor 19 jong volwassenen waar nu ook Rick begeleid zelfstandig woont.

Ik ben gedreven om in samenspraak met de verzekeraars, belangenbehartigers, ergotherapeuten, maatschappelijk werk, gemeenten etc. en de personen met letselschade of hun partner c.q. ouders een goede oplossing te vinden voor een prettige en praktische woonomgeving. Soms is dat een woningaanpassing, soms is verhuizen noodzakelijk en soms wordt er zelfs een woning aangekocht voor de persoon met letselschade.

 

Iedereen die ik daarmee kan helpen maakt ook mij weer een stukje gelukkiger.

 06-49127062

 wil@abcinletsel.nl